Název: Výroba vína se zaměřením na rozdíly v produkci "bio" vína a vína připravovaného běžnou cestou
Překlad názvu: Production of wine focused on differences in production of "bio" and ordinary wine
Autoři: Kubicová, Lenka ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vitoulová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza; bio; kvalita; technologie; víno; analysis; bio; quality; technology; wine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/7245

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-584403


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet