Název: Cereálie - aktivní složky, biologické účinky a vybrané aplikace v potravinářství
Překlad názvu: Cereals - Active Substances, Biological Effects and Selected Applications in Food Industry
Autoři: Lichnová, Andrea ; Tremlová, Bohuslava (oponent) ; Vávrová, Milada (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační a antimutagenní aktivita; Cereálie; fenolické sloučeniny; fortifikace; nanočástice; obohacená mikrobní biomasa; sacharidy; antioxidant and antimutagenic activity; Cereals; enriched microbial biomass; fortification; nanoparticles; phenolic compounds; saccharides

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/28479

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-596913


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet