Název: Zpracování vybraných druhů jedlého hmyzu pro potravinářské účely
Překlad názvu: Processing of selected species of edible insects for food purposes
Autoři: Masár, Martin ; Lacina,, Lubor (oponent) ; Svěrák, Tomáš (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: eng
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: CHNSO; consumer survey; Edible insects; entomophagy; GC-FID; ICP-OES; nutritional analysis; PCA; sensory analysis; CHNSO; entomofágia; GC-FID; ICP-OES; Jedlý hmyz; nutričná analýza; PCA; senozorická analýza; spotrebiteľský prieskum

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201533

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-599929


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet