Název: Studie možnosti využití odpadního pečiva k bioprodukci vybraných metabolitů
Překlad názvu: A study of the possibility of waste pastries using for the bioproduction of selected metabolites
Autoři: Hudečková, Helena ; Vránová, Dana (oponent) ; Babák, Libor (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amylasy; Bioethanol; chléb; hydrolýza.; odpadní pečivo; Saccharomyces cerevisiae; amylases; bakery waste; Bioethanol; bread; hydrolysis.; Saccharomyces cerevisiae

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/30862

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-604158


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet