Název: Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích
Překlad názvu: Detection of probiotic bacteria in diary food products using PCR technique
Autoři: Klaška, Dominik ; Brázda, Václav (oponent) ; Smetana, Jan (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: izolace DNA; jogurtové výrobky; PCR; probiotické bakterie; isolation of DNA; PCR; probiotics; yogurts products

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201203

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-606413


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet