Název: Vznik akrylamidu v potravinách během tepelného zpracování potravin
Překlad názvu: Acrylamide formation during heat treatment of foods
Autoři: Michalíková, Veronika ; Omelková, Jiřina (oponent) ; Šimko, Peter (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Akrylamid; asparagin; GC-MS/MS; HPLC-MS/MS; Maillardova reakce; potraviny; redukující sacharidy; snížení obsahu akrylamidu; Acrylamide; acrylamide reduction; asparagine; foodstuffs; GC-MS/MS; HPLC-MS/MS; Maillardova reaction; reducing sugars

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38995

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-606605


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet