Název: Analýza vybraných nutričních parametrů v nových odrůdách angreštů
Překlad názvu: Analysis of selected nutritional parameters in the new varieties of gooseberries
Autoři: Nováková, Jana ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: angrešt; anthokyany; chromatografie; Grossularia; HPLC; nové odrůdy; Ribes; stanovení; vitamín C; výživa; zdraví; anthocyanins; chromatography; determination; gooseberry; Grossularia; health; HPLC; new varieties; nutrition; Ribes; vitamin C

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/21631

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-607852


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet