host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Disertační práce
> Některé faktory ovlivňující obsah biogenních aminů ve fermentovaných masných výrobcích
Informace
Soubory
Název:
Některé faktory ovlivňující obsah biogenních aminů ve fermentovaných masných výrobcích
Autoři:
Pechová, Pavla
Typ dokumentu:
Disertační práce
Rok:
2004
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
biogenní aminy
;
fermentované potraviny
;
masné výrobky
;
trvanlivé salámy
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-92477
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Disertační práce
Záznam vytvořen dne 2012-02-20, naposledy upraven 2022-03-03.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet