Number of found documents: 16
Published from to

Ročenka VÚPP 2010
VÚPP
2011 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2010. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2010. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: potravinářství; chemie potravin; biochemie; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; chemické inženýrství; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; databáze bezlepkových výrobků; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; speciální měřící zařízení a technika; nabízené služby; publikace; patenty; food; food chemistry; biochemistry; physical properties of food; microbiology; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; a collection of industrial usable microorganisms; the physical properties of food and raw materials; specialized equipment and measuring equipment; offered services; publications; patents; potravinářství; potravinářská chemie; biochemie; mikrobiologie; chemické inženýrství; patentové právo; potrava Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2010

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2010. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2011

Ročenka VÚPP 2009
VÚPP
2010 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2009. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2009. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: potravinářství; chemie potravin; biochemie; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; chemické inženýrství; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; databáze bezlepkových výrobků; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; speciální měřící zařízení a technika; nabízené služby; publikace; patenty; food; food chemistry; biochemistry; physical properties of food; microbiology; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; a collection of industrial usable microorganisms; the physical properties of food and raw materials; specialized equipment and measuring equipment; offered services; publications; patents; potravinářství; potravinářská chemie; biochemie; mikrobiologie; chemické inženýrství; patentové právo; potrava Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2009

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2009. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2010

Ročenka VÚPP 2008
VÚPP
2009 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2008. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2008. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: potravinářství; chemie potravin; biochemie; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; chemické inženýrství; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; databáze bezlepkových výrobků; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; speciální měřící zařízení a technika; nabízené služby; publikace; patenty; food; food chemistry; biochemistry; physical properties of food; microbiology; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; a collection of industrial usable microorganisms; the physical properties of food and raw materials; specialized equipment and measuring equipment; offered services; publications; patents; potravinářství; potravinářská chemie; biochemie; mikrobiologie; chemické inženýrství; patentové právo; potrava Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2008

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2008. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2009

Ročenka VÚPP 2007
VÚPP
2008 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2007. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2007. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: potravinářství; chemie potravin; biochemie; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; chemické inženýrství; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; databáze bezlepkových výrobků; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; speciální měřící zařízení a technika; nabízené služby; publikace; patenty; food; food chemistry; biochemistry; physical properties of food; microbiology; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; a collection of industrial usable microorganisms; the physical properties of food and raw materials; specialized equipment and measuring equipment; offered services; publications; patents; potravinářství; potravinářská chemie; biochemie; mikrobiologie; chemické inženýrství; patentové právo; potrava Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2007

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2007. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2008

Ročenka VÚPP 2006
VÚPP
2007 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2006. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2006. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: potravinářství; chemie potravin; biochemie; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; chemické inženýrství; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; databáze bezlepkových výrobků; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; speciální měřící zařízení a technika; nabízené služby; publikace; patenty; food; food chemistry; biochemistry; physical properties of food; microbiology; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; a collection of industrial usable microorganisms; the physical properties of food and raw materials; specialized equipment and measuring equipment; offered services; publications; patents; potravinářství; potravinářská chemie; biochemie; mikrobiologie; chemické inženýrství; patentové právo; potrava Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2006

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2006. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2007

Ročenka VÚPP 2005
VÚPP
2006 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2005. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2005. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: potravinářství; chemie potravin; biochemie; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; chemické inženýrství; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; databáze bezlepkových výrobků; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; speciální měřící zařízení a technika; nabízené služby; publikace; patenty; food; food chemistry; biochemistry; physical properties of food; microbiology; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; a collection of industrial usable microorganisms; the physical properties of food and raw materials; specialized equipment and measuring equipment; offered services; publications; patents; potravinářství; potravinářská chemie; biochemie; mikrobiologie; chemické inženýrství; patentové právo; potrava Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2005

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2005. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2006

Ročenka VÚPP 2004
VÚPP
2005 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2004. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2004. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: potravinářství; chemie potravin; biochemie; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; chemické inženýrství; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; databáze bezlepkových výrobků; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; speciální měřící zařízení a technika; nabízené služby; publikace; patenty; food; food chemistry; biochemistry; physical properties of food; microbiology; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; a collection of industrial usable microorganisms; the physical properties of food and raw materials; specialized equipment and measuring equipment; offered services; publications; patents; potravinářství; potravinářská chemie; biochemie; mikrobiologie; chemické inženýrství; patentové právo; potrava Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2004

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2004. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2005

Ročenka VÚPP 2003
VÚPP
2004 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2003. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2003. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: potravinářství; chemie potravin; biochemie; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; chemické inženýrství; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; databáze bezlepkových výrobků; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; speciální měřící zařízení a technika; nabízené služby; publikace; patenty; food; food chemistry; biochemistry; physical properties of food; microbiology; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; a collection of industrial usable microorganisms; the physical properties of food and raw materials; specialized equipment and measuring equipment; offered services; publications; patents; potravinářství; potravinářská chemie; biochemie; mikrobiologie; chemické inženýrství; patentové právo; potrava Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2003

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2003. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2004

Ročenka VÚPP 2002
VÚPP
2003 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2002. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2002. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: potravinářství; chemie potravin; biochemie; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; chemické inženýrství; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; databáze bezlepkových výrobků; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; speciální měřící zařízení a technika; nabízené služby; publikace; patenty; food; food chemistry; biochemistry; physical properties of food; microbiology; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; a collection of industrial usable microorganisms; the physical properties of food and raw materials; specialized equipment and measuring equipment; offered services; publications; patents; potravinářství; potravinářská chemie; biochemie; mikrobiologie; chemické inženýrství; patentové právo; potrava Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2002

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2002. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2003

SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2002 - Czech
Ve sborníku je uvedeno celkem 94 příspěvků ze symposia, pojednávajících o nových poznatcích v potravinářské vědě a v potravinářské výrobě a získaných na odborných pracovištích převážně v České a Slovenské republice. In Proceedings indicated a total of 94 posts from the symposium, dealing with new findings in food science and food production, gained in professional workplaces predominantly in the Czech and Slovak Republics. Keywords: potravinářství; věda o potravinách; technologické aspekty potravin; fyzikální vlastnosti potravin; chemie potravin; biochemie; mikrobiologie; zdravotní a hygienická hlediska; food; food science; technological aspects of food; food chemistry; biochemistry; microbiology; health and hygiene point of view; potravinářská chemie; potravinářství Available in a digital repository NRGL
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Ve sborníku je uvedeno celkem 94 příspěvků ze symposia, pojednávajících o nových poznatcích v potravinářské vědě a v potravinářské výrobě a získaných na odborných pracovištích převážně v České a ...

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2002

About project

NRGL provides central access to information on grey literature produced in the Czech Republic in the fields of science, research and education. You can find more information about grey literature and NRGL at service web

Send your suggestions and comments to nusl@techlib.cz

Provider

http://www.techlib.cz

Facebook

Other bases